СОФІЯ - ПРЕМУДРІСТЬ БОЖА. Міжнародний мистецький проект

Перший етап проекту передбачає збір робіт українських митців за темою із метою формування виставки «СОФІЯ – ПРЕМУДРІСТЬ БОЖА», яка відбудеться 20 вересня 2017 року в Музеї «Будинок митрополита». Оргкомітет планує створити Кураторську групу із числа членів різних секцій КОНСХУ, на яку покладатимуться функції формування експозиції та відбору робіт проекту, із яких буде сформована виставка, яка буде експонуватися в Центральному будинку художника в Києві. Другий етап передбачає проведення виставки в Софії, третій – в Стамбулі. Про виставки в Болгарії та Туреччині буде надана окрема інформація. Кураторська група: Наталія Сухоліт, Валерій Малашевський та Андрій Будник.  
Умови участі:
1. До участі у проекті запрошуються професійні художники всієї України.  
2. Художник може запропонувати на розгляд Кураторської групи твори мистецтва – живопис, скульптура, графічні твори, плакат, ДПМ та художня фотографія.
3. Кожен художник може надіслати на розгляд в електронному вигляді не більше 5 творів у форматі jpg розміром не менше 1МВ і не більше 5 МВ до 10 вересня 2017 року. Електронна адреса Оргкомітету – art-sofia2017@ukr.net Кожне фото має містити інформацію про твір: назва, рік виконання, техніка, розміри.  
4. До фото робіт має додаватися інформація про художника – фото, скорочена біографія, домашня адреса та контактні телефони.
5. Заявки, одержані після зазначеного терміну, не розглядатимуться. Також не розглядатимуться заявки та фотографії, які не відповідають умовам цього Положення та не відповідають темі пленеру.
6. Засідання журі відбудеться 11 вересня 2017 року.  
7. Інформацію про рішення журі учасники виставки «СОФІЯ – ПРЕМУДРІСТЬ БОЖА» отримають після 11 вересня 2017 року. Телефони для довідок: (044) 2721548 (приймальня КОНСХУ), 096 72 55568 (МТС) та 0967255568 (Київстар) – куратор проекту Наталія Сухоліт.
8. Учасники привозять твори, відібрані для участі в проекті «СОФІЯ – ПРЕМУДРІСТЬ БОЖА» до Національного Заповіднику «Софія Київська» в Музей «Будинок митрополита» 18 вересня 2017 року з 11-00 до 17-00.
9. Твори мають бути підписані та повністю підготовлені для експонування.
10. Учасники особисто забирають твори після закінчення виставки. Термін зберігання творів у Музеї «Будинок митрополита» – не більше 2 тижнів.  
11. Кураторська група проекту «СОФІЯ – ПРЕМУДРІСТЬ БОЖА» залишає за собою право використовувати надіслані для участі у проекті фото для використання їх при виготовленні поліграфічної продукції – афіші та запрошення, а також у мережі Інтернет та ЗМІ з метою популяризації проекту, створення його позитивного іміджу та залученню якомога більшого кола відвідувачів.
12. Умови друку каталогу виставки обговорюються додатково.  
13. Вартість участі в проекті – 500 грн.
 

 

 

 

18.08.2017