Резолюція ІІІ пленуму Правління

Резолюція  ІІІ пленуму Правління
Київської організації Національної Спілки художників України
від 04.06.2014 року

1.    Взяти до відома інформацію, що озвучена у виступі голови КОНСХУ Коновала В.І.
2.    Визнати стан заборгованості по оплаті членських внесків членами КОНСХУ неприйнятним; розіслати членам    КОНСХУ, що заборгували членські внески три і більше років листи – попередження; список осіб із заборгованістю  два роки передати на розгляд творчих секцій.
3.    Для виправлення ситуації із заборгованістю по оплаті комунальних послуг у майстернях – студіях, злісним боржникам розіслати листи – попередження про можливість перерозподілу майстерні – студії іншому члену КОНСХУ (в разі несплати боргу протягом місяця); для запобігання конфліктних ситуацій з приводу виселення художників із майстерні-студії, терміново розробити договір про перехід майстерні-студії від одного користувача до іншого.
4.    Доручити Секретаріату КОНСХУ розробити текст договору на отримання комунальних послуг у майстернях – студіях між членами КОНСХУ та ПЖФ НСХУ; долучити до розробки фахівців з цього питання. Провести підписання договору до початку опалювального сезону.
5.    Проінформувати користувачів майстерень – студій про відміну пільги на оплату опалення, та включення  опалення на об’єктах де встановлені лічильники теплової енергії  на мінімальні показники для уникнення аварій теплотрас. Рекомендувати по всіх  об’єктах майстерень установку лічильників опалення та вимагати негайну оплату боргів по опаленню.
6.    Розробити положення про почесне членство у КОНСХУ.

 

Комісія по складанню резолюції :
Забой А.В.
Вештак В.І.
Кочубей М.С.
Фролов А.Г.