Дорогі митці України і Світу!

Київська організація Національної спілки художників України, Центр Сучасного мистецтва М 17, Київський Національний музей російського мистецтва, Благодійна організація «Народний тил» запрошують Вас взяти участь у Благодійному мистецькому Аукціоні, «МІСТ ПЕРЕМОГИ» що відбудеться в приміщенні Центру сучасного мистецтва М 17 ( вул. Горького 102-104) 3, 4, 5 жовтня цього року.
Мета акції – допомога Фронту
Символ акції –голуб миру.

Формула проведення Аукціону наступна: усі гроші, виручені за твір, направляються адресно на Фронт. Митці і організатори відмовляються від належних відсотків. Це акція добровільна і до неї запрошуються лише бажаючі. Аналогічні Аукціони провели наші колеги з Полтави, Ужгороду, Львову та багатьох інших міст і містечок держави. Київська виставка-аукціон буде наймаштабнішою.
Формула проведення:
3 жовтня – прийом творів, організація експозиції з 10 00 до 19 00,
4 жовтня – виставка. Початок аукціону о 17.00,
5 жовтня – виставковий день.
Усі кошти будуть направлені на рахунки Благодійної організації «Народний тил». Це волонтерська організація, яка безпосередньо доставляє необхідне до воїнів АТО. Рух коштів буде прозорим і його зможе перевірити кожен з учасників виставки-аукціону.
Організаційний комітет: КОНСХУ – Роготченко Олексій (0503583912), Кочубей Микола (0995245882), Центр Сучасного мистецтва М 17 – Більдер Ростислав (0978491866), КНМРМ – Вакуленко Юрій (0503837709), Народний тил –Тука Георгій.
Друзі! Це рішення ухвалене на розширеному секретаріаті КОНСХУ від 11 вересня. Прохання інформацію розповсюдити.
До співпраці запрошуються небайдужі громадські та державні організації, Творчі спілки і усі, хто ввважає такий Аукціон потрібним.

 

З повагою Олексій Роготченко

Шановні митці!
Організаційний комітет Благодійного аукціону «Міст Перемоги» на засіданні 17 вересня ухвалив рішення, що до організації заходу. Прохання роботи подавати 3-го жовтня до 17 години. Бажано разом з твором надавати його електронну версію. До ранку 4-го жовтня буде зроблено електронний каталог. Після закінчення виставки 5–го жовтня прохання нереалізовані роботи забрати. Електронна версія буде продовжувати аукціон у соціальних мережах і у разі реалізації лоту, митець зможе сам віддати твір покупцеві.


З повагою, Олексій Роготченко