Міжнародна виставка художніх робіт

«Мистецтво Чжень Шань Жень – Україна»

(Істина Доброта Терпіння)

Відбудеться з 1 по 9 серпня 2016 року в Художній галереї «Митець» (м. Київ, вул. В. Васильківська, 12)
До експозиції виставки включені репродукції 12 художників з США, Канади, Китаю, Тайваню і Японії – всього 40 картин. Оригінали картин виконані олією на полотні, в стилі традиційного реалізму або «New Renessans», деякі картини написані в традиційному китайському стилі.
Твори цієї виставки створені співтовариством художників, які завдяки стародавньої китайської медитативної практики Фалуньгун, поліпшили свій фізичний і духовний стан і поглибили своє розуміння життя і Всесвіту. Ця виставка допомагає проілюструвати славний шлях художників, як вони прагнуть відродити основу людської моралі, повернути божественність художніх форм і поширювати принципи Істина, Доброта, Терпіння у всьому світі.
Принципи Істина-Доброта-Терпіння є корінним властивістю Всесвіту, наріжним каменем людської моральності, основою миру і свободи. Це поняття понад часу, простору, культури, релігії і політики. Залежно від внутрішнього стану художника, живопис наповнюється силою, здатною будити в людині її добру або злу сторону.
Авторів цих робіт об'єднала одна спільна ідея – за допомогою мистецтва показати яке прекрасне життя, якщо слідувати її високим ідеалам – Істині Доброті і Терпінню.
І, як повна протилежність цьому, в картинах зображується жорстоке переслідування послідовників Фалуньгун, яке розгорнув комуністичний режим Китаю в 1999 році.
Невигадані герої картин, які відстоюють ці ідеали, вражають своєю силою духу, стійкістю і неймовірною мужністю. Багато художників на собі випробували страждання тюремних катівень, пройшли всі жахи переслідування за свої переконання.
Тому, внутрішній зміст картин – це заклик, імпульс до співчуття, терпіння, прагнення до краси людської душі. Ми сподіваємося, що виставка сприятиме відродженню духовного стану суспільства і, сподіваємося, що картини пробудять в людях їх добру сторону.
тел. (095) 33 59 26
тел. (044) 234 40 06

02.08.2016