Виставка родини Зайченків " На мистецьких теренах"

12 грудня в галереї "Митець" відкривається виставка родини Зайченків " На мистецьких теренах".

До семидесятирічного ювілею українського неоімпресіоніста Георгія Зайченко приєдналася вся його мистецька родина - Таїсія Зайченко та Олена Зайченко. Кожен із них йде у творчість своїм шляхом і стилем не подібний на іншого. І тим більше це - родина, як свого роду "мистецький макрокосмос".

Георгій Зайченко - живописець, який проникливо передає найтонші відтінки реальності, та надихається у створенні своїх пейзажів мандрами по світу. Він працює у живописі маслом та аквареллю.

Таїсія Зайченко через роки продовжує діалог із стилем "модерн" і представляє свою серію "Квіти і німфи". Пише по шовку.

Олена Зайченко - художник, який настільки полюбляє філософію та давні легенди, що намагається створити власну міфологію у мистецтві. Її твори вважаються батиком, але в ортодоксальному сенсі це не є батик. Свою техніку Олена розробила задля того, щоб вийти за його межі.

Навіть пес Моня в цьому акварельному клані не просто виїдає акварельні фарби та пастельні олівці майбутнього живописця Данила Зайченко-Свечнікова. Він здійснює та мріє про створення власної експозиції в галереї Саатчі. Ось до чого доводить життя із митцями! 


Виставка буде відкрита до 20 грудня включно. Неділя - вихідний.