Зустріти Великдень на річці Йордан

В квітні у Королівстві Йорданія відкриється виставка відомих українських митців.
 
19 квітня в галереї Wadi Finan Art Galley в м. Амман, Хашимітське Королівство Йорданія, відбудеться відкриття виставки відомих українських митців - художника Галини Попінової та скульптора Антона Титова. В авторських роботах будуть висвітлені вічні теми – любові, релігії, поваги до своєї історії та предків, а також будуть представлені пейзажі живописної України та екзотичної Йорданії. Виставка приурочена до 25-річчя дипломатичних відносин між Україною та Йорданією, які відзначаються саме в квітні 2017 року. 
Організатором події виступає туроператор по Йорданії «Tyche Tours», який понад 10 років представляє Королівство на туристичному ринку України, активно підтримує українське мистецтво та проводить виставки живопису, скульптури як в Україні, так і за кордоном.
 
З 15 по 22 квітня 2017 р. компанія організовує арт-тур для поціновувачів мистецтва, колекціонерів, туристів та гостей з України, Йорданії та Непалу. Під час поїздки учасники події зможуть зустріти Великдень на ріці Йордан, відвідати виставку та круглий стіл в Інституті дипломатії в м. Амман, де матимуть нагоду поспілкуватися з представниками посольств різних країн в Йорданії, журналістами, підприємцями та представниками української діаспори. 
Для учасників також буде проведено майстер-клас від Галини Попінової «Пейзажний живопис з натури на узбережжі Мертвого моря». 
 
Партнери проекту: український перевізник «Українсько-середземноморські авіалінії», Музей сучасного мистецтва України, Київська організація Національної спілки художників України. 
 
Детальна інформація про проект: https://tyche.ua/art-tur-jordan.html 
Додаткова інформація: 044 383 27 20, 093 477 92 87, www.tyche.ua