Резолюція ІІ пленуму Правління Київської організації Національної Спілки художників України

 
 
Резолюція ІІ пленуму Правління Київської організації Національної Спілки художників України
 
                                 від 04 квітня 2018 року
 
 
1. Взяти до уваги інформацію голови КОНСХУ Коновала В.І. про поточний стан справ в Київській організації.
2. Боржникам по членських внесках за 2 і більше років, надати термін на оплату до засідання Ради НСХУ (17 квітня 2018 року). Внести у список на автоматичне виключення тих, хто до цього терміну внески не оплатить. Боржникам по оплаті комунальних послуг індивідуальних творчих майстерень-студій КОНСХУ надати місяць для погашення заборгованості, в разі несплати, позбавити їх права користування майстернею.
3. Для виправлення ситуації, яка склалась у Молодіжному об’єднанні КОНСХУ,  призначити головою об’єднання Балтазюка П.В.
4. Затвердити Положення «Про робочу групу Правління КОНСХУ по запобіганню втрати нерухомого майна, що є у користуванні КОНСХУ», затвердити персональний склад робочої групи:  Косаревський К.І., Шевченко Ю.В., Перепелиця М.П., Герасименко Н.В., Губенко В.Ю., Авраменко О.О., Ходаковська К.В., Золотарьов О.В. Положення може бути удосконалене на наступних пленарних засіданнях Правління КОНСХУ з урахуванням досвіду роботи в між пленарний період, відповідно до вимог Статуту КОНСХУ.
5. Підтримати подальшу співпрацю з інвесторами (вул. Перспективна, 2В). Наполягати на виконанні інвестором умов і пропозицій вказаних у протоколі зустрічі Економічної комісії від 23 березня 2018 року. Затвердити склад наглядової групи у складі: Роготченко О., Забой А., Перепелиця М., Владіміров О., Михальчук В.
6. Затвердити кандидатури НСХУ на почесні звання (список додається).
7. Затвердити кошторис КОНСХУ на 2018 рік. 
8. Правління Київської організації НСХУ, розглянувши інформацію про співпрацю з Івано-Франківською організацією НСХУ (у період з 2014 по 2018 роки в Івано-Франківську було проведено 11 виставок київських художників, що пройшли за ініціативи голови організації Якимечко М.Б. на високому організаційному рівні), вважає роботу Якимечко М.Б. такою, що відповідає статутним нормам і забезпечує виконання головних цілей і завдань творчої спілки. Правління КОНСХУ висловлює велику занепокоєність тим, що окремі члени Івано-Франківської організації, що ставлять свої приватні інтереси і образи вище за суспільний інтерес, втягують організацію у публічний скандал який шкодить репутації НСХУ в цілому та розвалюють місцеву організацію. Київські художники закликають своїх колег до єдності і здорового глузду. Висловлюємо вдячність і підтримку голові Івано-Франківської  ООНСХУ за його подвижницьку роботу в галузі  розвитку українського мистецтва.
9. Звернутись до  державницьких структур  про  впровадження української абетки.
10. Звернутись до Київської влади по питанню оренди  нежитлових приміщень, які використовують члени Спілки під творчі майстерні. 
 
 
Комісія по складанню резолюції:
 
Кохаль Н.В.
 
Кутняк Р.О.
 
Литовченко Н.І.